Nowe strony:
- MagnetLink.eu - Generator linków magnet
- Prawo jazdy warszawa
- Wentylacja z odzyskiem ciepła
- Architektura wnętrz
- Obozy dla młodzieży zimowe
- Fontanny ogrodowe
- Ćwiczenia na płaski brzuch
- Real Madryt - Blog kibica
- Blog programisty
- 6 Weidera
- Makijaż
- Gamebookers
- Budynek gospodarczy
- Prawo jazdy mokotów
- Praktyczne porady
- Projektowanie sklepów internetowych.
- Noclegi w mieście
- Transfer lotnisko Gdansk
- Gry ;
- Biuro Rachunkowe Kraków
Dowcipy 31-03-2010, 19:04
Strona: http://www.wcipy.pl/ Ocena: Brak
Dowcipy i humor na wyciągnięcie ręki. Najśmieszniejsze teksty dostępne w internecie, które rozbawią cię na długie godziny. Przeglądaj dowcipy spośród najpopularniejszych dowcipów o blondynkach, lekarzach, bacy, kobietach, studentach. U nas nie zabraknie czarnego humoru. Na stronie znajdziesz również zagadki matematyczne, złote myśli, a także zapoznasz się ze śmiesznymi nazwiskami. Dodawaj swoje propozycje dowcipów na stronę. Zajrzyj do nas już teraz.
Odwiedź stronę: Dowcipy
Podobne wpisy
Kolportaz ulotek Warszawa
Zajmujemy się bardzo dobrym kolportażem ulotek. Oferujemy usługi dystrybucji przez dostarczanie ulotek…
Nauka jazdy warszawa
Nie mogę uwierzyć, że spotkało mnie takie szczęście. Niedługo wychodzę za mąż. Jestem tak szczęśliwa,…
Nauka jazdy
W szkole auto-stop.com.pl masz dając za przykład GRATIS BADANIA LEKARSKIE! To kursy kat. przykładowo…
Dj na wesele warszawa
Nie wiem co musiałoby się stać, ażeby szlak trafił moją teściową. Ona jest taką silną babą, że przeżyje…
Biuro nieruchomości bydgoszcz
Łódź i okolice to jeden z najpiękniejszych zakątków naszego kraju. Jest to również region, który odróżnia…
Świadectwa energetyczne warszawa
Nasza firma to jeden z liderów opracowywania świadectw energetycznych. Dzięki temu, że daliśmy ogłoszenie…
Praca w Szczecinie
Najpopularniejsze zawody to w tym momencie logistyk, tynkarz, czy fizyk, zobacz u nas ile ofert z tych…
Nieruchomości kalisz
Forum Kalisza to internetowe forum dyskusyjne dla mieszkańców i miłośników najstarszego w Polsce miasta.…
centrum konferencyjne warszawa
Firma As-Bud oferuje Wynajem sal na konferencje i szkolenia - sale konferencyjne, sale szkoleniowe w…
Sklep z herbatą
Kiedy odwiedziłam nasz miejscowy sklep z herbatą dowiedziałam się dużo ciekawych rzeczy o czarnej herbacie…